Ulusal Staj Programı Kabulü Alan Öğrencilerimiz

ÖĞRENCİ > Ulusal Staj Programı Kabulü Alan Öğrencilerimiz

Değerli Öğrencilerimiz;

Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği kapsamında staj kabulü alan öğrencilerimizin aşağıda yer alan staj başvuru dilekçesini 2 (iki) nüsha halinde hazırlaması gerekmektedir. Öğrenci, İşveren ve Meslek Yüksekokulu Yönetimi tarafından eksiksiz bir şekilde doldurup imzalanan formların, tüm imza süreçleri tamamlandıktan sonra birer nüshalarını Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Sağlık güvencesi olmayan öğrencilerimizin Sosyal Güvenlik Kurumundan veya E-Devletten aldıkları sağlık güvencesi olmadığına dair belgeyi (sağlık provizyon aktivasyon sorgulama ekranının çıktısını) staj formu ile birlikte öğrenci işleri birimine teslim etmelidirler.

Doldurulması gereken belgelerin staj sözleşmesinde belirtilen sürelerde (staja başlamadan 1 hafta önce) teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi halde öğrencilerimizin staj işlemleri başlatılamaz.

Staj formları aşağıdadır.

Dosya Adı