Hemşirelik Haftası Kutlama Programı

Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Bilimsel ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında kutlama programı düzenlendi. Program Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Termal Kaymakamı Soner  Erol, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia Hacıhasanoğlu Aşılar, Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Doğan Toncer, İl Tarım Orman Müdürü Suat Parıldar, üniversitemiz akademik ve idari personeli, sağlık çalışanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Programda, açılış konuşmaları, 2022 Yılı ICN Teması “Hemşireler: Öncü Bir Ses, Küresel Sağlığı Güvence Altına Almak İçin Hemşireliğe Yatırım Yapım ve Haklara Saygı Gösterin”  konulu konferans, “Pandemi Döneminde Hemşirelik” konulu panel gerçekleştirildi.