Yalova Üniversitesi    saglikbilimleri@yalova.edu.tr 0226 815 5000 - 6533

Dış Paydaş Toplantısı

Eğitim-öğretimin kalitesini iyileştirmek ve iş birliğini arttırmak ve amacıyla Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ile dış paydaş toplantısı 24.05.2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Yalova Devlet Hastanesi eğitim salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia HACIHASANOĞLU AŞILAR, Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Recep HACI, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ertunç ALTUNTAŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep ÇAĞLAYAN, eğitim hemşireleri, enfeksiyon kontrol hemşiresi, diyabet eğitim hemşiresi, kalite direktörü çalışanları, sorumlu hemşireler ve fakültemiz Hemşirelik bölümü öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda 2021-2022 eğitim-öğretim yılı değerlendirildi. 2022-2023 eğitim-öğretim yılına ilişkin beklentiler, istekler belirtildi ve öneriler sunuldu. Toplumsal fayda temelinde dış paydaşlarımızla yürütülecek iş birliklerinin ve iletişim kanallarının arttırılması ortak hedefine vurgu yapıldı. Paydaş ilişkilerinin belirli bir sistematik içerisinde devam etmesi için “İyi Niyet Protokolü’’ imzalandı ve toplantı sona erdi.