Fakültemizde Uzaktan Eğitim Değerlendirme Toplantısı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı uzaktan eğitimin değerlendirilmesi amacıyla, 22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 14.00’da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 11.00’da Hemşirelik Bölümü tarafından çevrimiçi olarak toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. Rabia HACIHASANOĞLU AŞILAR, Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu YILDIRIM, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Seval YILMAZ, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda güz yarıyılı uzaktan eğitim süreci değerlendirilerek, öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından bilgi paylaşımında bulunuldu. Ardından Bahar Yarıyılına ilişkin görüş, beklenti ve temenniler ifade edildi.