2024-2025 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi için Pedagojik Formasyon eğitimi alacak öğrencilerin başvuruları 9-15 Eylül arası https://formasyon.yalova.edu.tr/ adresinde paylaşılacak link üzerinden alınacaktır.  Başvuru Linki İçin TIKLAYINIZ

• Güz dönemi 2. sınıf (3. yarıyıl)  öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir.
  • Başvurular 09.09.2024 tarihinde başlayacak olup 15.09.2024  saat 23.59 itibariyle bitecektir.
  • Her bölüm için koordinatörlük tarafından belirli bir kontenjan ayrılmıştır. Bu kontenjan dahilinde sıralamalar öğrencilerin 1. sınıf akademik not ortalamalarına göre yapılacaktır.
  • Öğrencilerin başvuru formunda beyan ettikleri bilgiler kesin kayıt esnasında kontrol edilecek; yanlış bilgi veren öğrencilerin kaydı yapılmayacaktır. Bu nedenle doğru bilgi önemlidir; tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Süreç ve sonuç için  formasyon.yalova.edu.tr web sitemizi takip edebilirsiniz.

Bu başvuru formu Yalova Üniversitesi Pedagojik Formasyon Koordinatörlüğü tarafından hazırlanmıştır.