Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı öğretim planında yer alan haftada 8 saat Hemşirelik Esasları ve Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği dersinin uygulaması Yalova Devlet Hastanesinde, haftada 4 saat Hemşirelikte Yönetim dersinin uygulaması Yalova Devlet Hastanesinde, haftada 8 saat Psikiyatri Hemşireliği dersinin uygulaması Yalova Devlet Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, Rehabilitasyon Merkezleri, Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde, haftada 8 saat Halk Sağlığı Hemşireliği dersinin uygulaması Aile Sağlığı Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezi, Okullar, Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde uygulamaları 14 hafta süre ile ekte yer alan Uygulama Planlarında belirtilen yerlerde yapılacaktır.

Dosya Adı
Uygulama Planları.pdf İndir Göster