Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yedek Kazananlar İçin Yatay Geçiş Sonuçlarına aşağıdaki sıralı listeden ulaşabilirsiniz.

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Not belgesi (Transkript), başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan almış olduğu veya e devletten barkotlu olarak aldığı, izlediği bütün dersleri, o derslerden aldığı notları ve genel akademik not ortalamasını gösteren onaylı resmi belge.

2- Öğrenci Belgesi (başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan almış olduğu veya e devletten barkotlu olarak aldığı)

3- Ders içerikleri (Öğrencinin transkriptinde yer alan derslerin ders içerikleri öğrencinin kayıtlı olduğu Üniversitenin web adresinde güncel olarak yer alıyor ise ders içeriği istenilmemektedir. Web adresinde ders içerikleri yer almıyor ise ders içeriklerinin geldiği biriminden onaylı olarak teslim edilmesi gerekmektedir.)

4- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge.

5- ÖSYM Yerleşme Belgesi

Dosya Adı
HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI.docx İndir Göster
FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI.docx İndir Göster