2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları aşağıda yer almaktadır.

“Yükseköğretim Kuramlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik" hükümlerine uygun olarak Üniversitemize 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Başarı Puanına ve Merkezi Yerleştirme Puanına  (Ek Madde-1) göre yatay geçiş yoluyla kabul edilecek öğrenciler için başvuruda talep edilecek belgeler aşağıda belirtilmiştir.

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Not belgesi (Transkript), başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan almış olduğu veya e devletten barkotlu olarak aldığı, izlediği bütün dersleri, o derslerden aldığı notları ve genel akademik not ortalamasını gösteren onaylı resmi belge.

2- Öğrenci Belgesi (başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan almış olduğu veya e devletten barkotlu olarak aldığı)

3- Ders içerikleri (Öğrencinin transkriptinde yer alan derslerin ders içerikleri öğrencinin kayıtlı olduğu Üniversitenin web adresinde güncel olarak yer alıyor ise ders içeriği istenilmemektedir. Web adresinde ders içerikleri yer almıyor ise ders içeriklerinin geldiği biriminden onaylı olarak teslim edilmesi gerekmektedir.)

4- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge.

5- ÖSYM Yerleşme Belgesi

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE (EK MADDE-1)YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

4- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge.

5- ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi

6- ÖSYM Yerleşme Belgesi

7- Ek Madde-1 kapsamında daha önce yatay geçiş yapmadığına dair onaylı belge (Öğrenci belgesinde kayıt şeklinin ÖSYM olmas yeterlidir.)

Dosya Adı
HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI.docx İndir Göster
HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI.docx İndir Göster
FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI.docx İndir Göster