Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

1.12.2023 13:00 Sağlık Bilimleri Fakültesi Etkinlik

KONU
“Engelleri Kaldırmak” Ödüllü Kompozisyon Yarışması
Fiziksel Engellilikten Kurtulma, Ruhsal Engellilikten Kurtulma (Sebep ve Çözüm Öneriyle)

AMAÇ
 Engelli bireylerin önlerindeki engelleri kaldırmayı yönelik yaklaşımların neler olabileceğinin öğrencilerin bakış açıları ile ortaya konulması amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda üniversite öğrencilerinde farkındalık yaratılması ve toplumsal duyarlılığın artırılmasına katkı   sağlanması hedeflenmektedir.

YARIŞMA TAKVİMİ
Kompozisyon son teslim tarihi 1 Aralık 2023 Cuma günü olup mesai bitimine kadar Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrenci işleri birimine elden teslim edilecektir. Bu tarihten sonra teslim edilen kompozisyonlar yarışmaya dahil edilmeyeceklerdir.
Sonuçlar: 11 Aralık 2023 tarihinde fakülte web sayfasında ilan edilecektir.

ÖDÜL

⦁ Birinciye : Hediye Çeki (750 TL)
⦁ İkinciye : Hediye Çeki (500 TL)
⦁ Üçüncüye : Hediye Çeki (250 TL)

KATILIM ŞARTLARI

Kompozisyon yarışmasına Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri katılabilecektir. Öğrenciler en fazla 1 (bir) adet kompozisyonla yarışmaya katılabilir.

Yarışmaya Gönderilecek Kompozisyonlarda Aranacak Şartlar
⦁ Yarışmaya katılacak kompozisyonlar (A4) dosya kâğıdına1000-1500 kelimeyi geçmeyecek şekilde 12 punto büyüklüğünde times new roman yazı karakteri ile yazılacaktır.
⦁ Yarışmaya katılacak eserlerde öğrencinin kimliğini belirten ad, imza vb. işaretler bulunmayacaktır.
⦁ Yarışmaya katılımda en az beş harf veya rakamdan oluşan bir rumuz kullanılacaktır. Öğrenci rumuzunu kompozisyon çalışmalarının sağ üst köşesine yazacaktır.
⦁ Eserler şeffaf poşet dosyalara yerleştirilerek 3 adet nüsha şeklinde teslim edilecektir. Kişisel bilgilerin yazıldığı A4 kağıdı ayrı olacaktır.
⦁ Kırışmış ve yıpranmış eserler kabul edilmeyecektir.
⦁ Teslim tarihinden sonra ulaşan eserler değerlendirmeye  alınmayacaktır.
⦁ Yarışmaya katılacak öğrenciler çalışmalarını kendi bilgi, duygu ve düşünceleriyle hazırlayacaklardır.
⦁ Yarışmaya gönderilen tüm eserlerin her türlü kullanım hakları bedelsiz olarak yarışmayı düzenleyen kuruma ait olacaktır. Eserlerin başkasına ait, alıntı veya kopya olmaması gerekir. Yarışmaya katılan her öğrenci bu şartları kabul etmiş sayılır.

Öğrenci Kişisel Bilgilerin Yer aldığı A4 dosyasında şunlar yer almalıdır:
-Adı Soyadı:
-Doğum Tarihi:
-Biriminin Adı (Fakülte/Yüksek Okulu):
-Bölümünün Adı:
-Öğrencinin Sınıfı: